vlg-building

S.C. VLG RO S.R.L. a fost înfiinţată în anul 2000 ca o societate cu capital mixt. Obiectul de activitate il reprezinta comercializarea şi transportul tuturor categoriilor de cabluri şi conductori, precum şi al serviciilor de dimensionare, derulare si de ambalare a acestor produse. VLG RO se prezinta ca o extensia a unor depozite cu acelaşi obiect de activitate aflate în Europa Centrală şi de Vest.

Achiziţionarea cablurilor şi conductorilor electrici, a fibrelor optice şi a conductorilor de bobinaj se realizează atât din surse interne cât si din import. Principalul criteriu in alegerea furnizorilor il reprezinta calitatea produselor si a serviciilor acestora, fapt demonstrat prin implementarea de catre VLG RO a sistemului ISO 9001:2015.

VLG RO s-a impus pe piata romaneasca atat prin calitatea produselor cat si prin cea a serviciilor oferite. Acest lucru se datoreaza personalului angajat al firmei ce desfaşoară o activitate dinamică şi eficientă, reuşind să realizeze o cifră de afaceri semnificativă, prin: diversificarea gamei sortotipodimensionale, identificarea şi satisfacerea nevoilor clienţilor, precum şi asistenţă privind utilizarea produselor.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor unui sector distinct al pietei si nu numai, firma noastra comercializeaza si cabluri speciale, de înaltă tehnologie, cum ar fi: cabluri din fibră optică, cabluri rezistente la temperaturi foarte ridicate (cu sisteme integrate de prindere), cabluri rezistente în condiţii deosebite, cabluri cu rezistenţă mecanică foarte mare, toate respectând standarde recunoscute la nivel european sau internaţional.
O atenţie deosebită o acordăm cablurilor rezistente la temperaturi înalte, fără eliberare de halogen în cazul apariţiei unui incendiu, ce sunt utilizate în construcţiile instituţiilor publice precum: spitale, teatre, şcoli, centre comerciale, protectia populatiei reprezentand principalul aspect pe care il luam in considerare in astfel de cazuri.

vlg-cables

Principalele produse promovate de societatea noastra pe piaţă sunt:

  • Cabluri de energie pentru joasă şi medie tensiune;
  • Conductori din cupru emailaţi pentru bobinaj;
  • Cabluri din fibră optică;
  • Cabluri de semnalizare;
  • Cabluri de telefonie şi transmisie date;
  • Profile trefilate, din cupru şi aluminiu;